WIJ GELOVEN IN DE KRACHT VAN DE NATUUR

Micro-organismen spelen een belangrijke rol in veel natuurlijke plant processen. Micro-organismen zijn de grote opruimers in de natuur. Ze zorgen ervoor dat de resten van planten worden verteerd in kleine bouwstenen, die weer als voedsel door andere planten kunnen worden opgenomen. Bacteriën in de bodem zijn bovendien belangrijk voor de groei van planten ze kunnen helpen met vrijmaken van belangrijke nutriënten die anders kunstmatig moeten worden toegevoegd. Ook spelen bacteriën een belangrijke rol in het weerbaar maken van planten. 

My Bio Garden is een specialist voor producten op basis van nuttige micro-organismen en stelt deze beschikbaar voor de hobby en professionele tuinder. Wij bieden een compleet biologisch assortiment aan van bodemverbeteraars, nutriënten vrij-makers en anti-stress producten. My Bio Garden biedt een assortiment dat aansluit bij de behoeftes van milieubewuste consumenten die genieten van het werken met de natuur. 

De producten in het assortiment van My Bio Garden hebben een 100% natuurlijke oorsprong. Heeft u hierover vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met natuurlijk tuinieren. 

Rob Smit 

Eigenaar van My Bio Garden